Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns
Foto: EPA/NINA PROMMER

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons posle brojnih pokušaja da spasu svoj brak, doneli su odluku da se razvedu, prenose strani mediji.

„Već neko veme imaju problema. Ali 25 godina razlike među njima, u poslednje vreme, počelo je da stvara sve veći problem – piše spomenuti portal. Ljubav koju su jedno prema drugome osećali godinama izgleda da više nije dovoljna kako bi brak opstao. Kao glavni razlog neslaganja, uzrokovan godinama, je to što je glumac došao do faze u životu kada navodno želi da se smiri i uspori tempo života. Sa druge strane, dvadesetpet godina mlađa Ketrin i dalje ima dosta snage i veoma ambiciozno gradi svoju filmsku karijeru“, rekao je izvor za “Gossip Cop”.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns
Foto: EPA-EFE/MIKE NELSON

Inače, nedavno se u medijima pisalo i o cifri koju bi poznati holivudski bračni par morao da plati ukoliko bi do razvoda došlo. U pitanju je čak 350 miliona dolara. Ketrin je svojom nedavnom objavom na Instagramu donekle razvod bacila u drugi plan, ali izgleda samo na neko vreme. Kako se čini Majkl Daglas i Ketrin Zita uskoro će postati bivši supružnici.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Tagovi