Foto: Instagram/jennadewan/jaredleto

"Hej, gola sam. Super, sad kad imam vašu pažnju: Izađite na izbore", napisala je Naomi u opisu videa koji je podelila na Instagramu, a na kojem njeni poznati prijatelji Sara Silverman, Rajan Bat, Mark Rufalo, Džos Gad i mnogi drugi poziraju golišavi, ili potpuno nagi.

Brojne američke zvezde pridružile su se ovom bizarnom golišavom trendu – u kojem poziraju u donjem vešu, ili potpuno goli, kako bi podstakli svoje pratioce da izađu na predstojeće američke predsedničke izbore.

Glumac i muzičar Džared Leto jedan je od posljednjih u nizu koji je objavio svoju golu fotografiju. I to baš, skroz golu, navodi „24 sata.hr“.

„Ne zaboravite da glasate“, napisao je on.

Foto: Instagram/jaredleto

Glumica Džena Devan, takođe je, poput Leta, pozirala u donjem vešu, te je zamolila svoje pratioce da izađu na predstojeće izbore.

„Svi me pitate za plan ishrane, a ja sam ovde da vas podstaknem da glasate kao da vam život od toga zavisi“, napisala je ona.

Foto: Instagram/jennadewan

„Hej, gola sam. Super, sad kad imam vašu pažnju: Izađite na izbore“, napisala je Naomi u opisu videa koji je podelila na Instagramu, a na kojem njeni poznati prijatelji Sara Silverman, Rajan Bat, Mark Rufalo, Džos Gad i mnogi drugi poziraju golišavi, ili potpuno nagi.

U Sjedinjenim Američkim Državama uskoro će biti održani predsednički izbori na kojima će Amerika birati između aktuelnog predsednika Donalda Trampa i bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena.

PROČITAJTE JOŠ

Ukratko: Izborni dan, zakonski, uvek je prvi utorak posle prvog ponedeljka u novembru. Ove godine je to 3. novembar.

Glasanje, međutim, počinje nekoliko nedelja pre 3. novembra; veliki broj američkih građana glasa pre izbornog dana, a postoji i mogućnost glasanja poštom. Ove godine je early voting, odnosno prevremeno glasanje, obeležio rekordan broj birača.

Kampanja traje mesecima, pošto predsednički izbori u širem smislu počinju posle primarnih, odnosno stranačkih izbora kada dve najveće političke partije – Demokratska i Republikanska – zvanično nominuju svoje kandidate. Ove godine su to bivši potpredsednik SAD Džo Bajden i aktuelni američki predsednik Donald Tramp.

Većina holivudskih zvezda na izborima je ove godine podržala demokratskog kandidta Džoa Bajdena. 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)