Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Instagram/misa_koljenovic

Pevačica Tijana Milentijević, koja je poznata po pesmi "Žena od sultana", prijavila je policiji bivšeg dečka, bubnjara Miloša Koljenovića za fizičko maltretiranje. On je sada na svom Instagram profilu izneo svoju stranu priče.

PROČITAJTE JOŠ

“ Više puta izbačen iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više nikad nismo nastavili, iako smo se viđali , spavali, izlazili, imali kontakt. Neki novinari kažu“ Hteo da iskoristi slavu popularne pevačice“. Na dan kad je puštena njena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bude da sam se šlepao. Od prvog dana kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude solo u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi, kasnije sam shvatio da je to moja največa greška.“

Foto: Instagram/misa_koljenovic

„Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, bar ne još uvek kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo, tako će biti i ovaj put. Pretučena, prebijena, malteretirana osoba, kako pišu novinari, posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi na televiziji i da daje izjave. To bi bilo sve. Oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigde spomenuta.“, napisao je Miloš Koljenović na Insta „storiju“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)