Žena od sultana potvrdila da ju je dečko tukao

Showbiz 18. dec. 202014:34 > 14:45
Podeli:
Tijana Milentijević
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Tijana Milentijević, koja se proslavila pesmom "Žena od sultana", potvrdila je saznanja da ju je dečko Miloš Koljenović pre dva dana fizički i psihički maltretirao, zbog kojeg je završila u Urgentnom centru i prijavila ga policiji.

PROČITAJTE JOŠ

Otkako se dogodio incident u stanu koji iznajmljuje u Beogradu, peva;ica je na lekovima za smirenje jer ne može nikako da se smiri. Zbog lošeg stanja u kom se trenutno nalazi, produkcijska muzička kuća „Sharan Concept“ poslala je našoj redakciji zvanično saopštenje,

„Poštovani, obraćamo vam se povodom incidenta koji se dogodio sa članicom ‘Sharan Concepta’, Tijanom EM. Produkcija stoji uz Tijanu posle nemilog događaja. Kako je sama Tijanina želja, koju mi kao njena produkcija poštujemo da nije u stanju da se oglašava na temu da ju je pretukao bivši partner, odlučili smo da vam se obratimo ovim putem. Mi smo uz Tijanu u ovom trenutku i pružamo joj najveću podršku, dok ćemo nadležne organe pustiti da rade svoj posao. Kako mi kao produkcija, tako i sama Tijana, želi da se oglasi sada javno i da stavi tačku na čitavu priču“, napisano je u zvaničnom saopštenju.

Tijana Milentijević je u kratkoj izjavi objavila kroz kakvu torturu trenutnu prolazi zbog bivšeg partnera.

„Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje“, rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačicu Tijanu Milentijević fizički je napao dečko Miloš Koljenović. Prema našim saznanjima, on je pijan došao u njen stan u Beogradu.

Prvo je počeo da je muči. Udario joj je šamar, a zatim je počeo da je davi, da bi joj potom uvrtao ruku i nasilno je odveo u kupatilo, te je stavio pod hladan tuš. Ona se sve vreme branila. Grebala ga je i čupala. Kada je Miloš zaspao, Tijana je pozvala roditelje koji su došli iz Kragujevca i odveli je u Urgentni centar.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar