Barbara Tatalović: Užasava me titula Bikovićeve bivše

Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Instagram/barbaratatalovic

Manekenka Brarbara Tatalović reagovala je povodom naslova u medijima nakon požara u njenoj porodičnoj fabrici, u kojima su novinari pored njenog imena i prezimena stavljali "bivša devojka Miloša Bikovića".

PROČITAJTE JOŠ

Barbara je prvo prokomentarisala požar koji je pre nedelju dana izbio u fabrici nameštaja, koja se nalazi u Industrijskoj zoni u Valjevu.

„Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru, tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednosti je stabilna porodica i moja je upravo takva“, napisala je manekenka, da bi se nakon par dana ponovo oglasila povodom „titule Bikovićeva bivša“.

„Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet“, prenosi „Story“.

Podsetimo, veliki požar izbio je u proizvodnom pogonu fabrike nameštaja „Samedi“, koja se nalazi u Industrijskoj zoni u Valjevu. Nije bilo povređenih ni stradalih, a uzrok požara u jednom od proizvodnih pogona ove kompanije za proizvodnju nameštaja nije poznat. Požar je izbio oko 22 sata, desetog februara, u prigradskom naselju Gorić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar