Foto: E-Stock/Ivan Dobricic

"Prošlo je davno već sada vreme kada su pevači odbijali moje pesme. Jedan od razloga je što ja pesme ne nudim, već radim kada sam angažovan, ali poslednje čega se sećam je Nataša Bekvalac i pesma 'Pametna i luda'. Ne znam da li se pokajala. Nismo nikada pričali na tu temu, ali smo sada napravili jednu predivnu pesmu koja će uskoro izaći, i to će biti svojevrsno poravnanje tog 'odbijanja'", otkrio je za Nova.rs Bane Opačić, srpski kompozitor i tekstopisac, omiljen među ovdašnjim izvođačima.

Poznati muzički producent je u kratko razgovoru za Nova.rs otkrio u koju pesmu nije verovao da će postati veliki hit, a ona ga je demantovala, s kim je najzahtevnija saradnja kad su estradne ličnosti u pitanju, ali i to da je veliki hit Marije Šerifović, „Pametna i luda“, prvobitno trebalo da snimi Nataša Bekvalac.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Pesma ‘Dobro da nije neko veće zlo’. Zvučala mi je tako nekako obično, čak nedovršeno, ali popravio sam strofe, Alek Aleksov je uradio sjajan aranzman i ostalo je istorija“, priča Opačić, pa otkriva s kim je najzahtevnije sarađivati kada je stvaralaštvo u pitanju.

„Neće se naljutiti na mene, jer je on toga svestan – Adil. Perfekcionista koji nadilazi perfekcionizam jedne duple device (mene). Analiza svakog tona, svake reči. Nekada je to znalo da traje po čitavu noć, ali nije mi bilo teško nikada da dam taj ekstra trud, jer smo napravili neke predivne pesme zajedno“, iskren je Opačić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)