Hitmejker Saša Nikolić: Pevač kupi pesmu, ali je ne izda

Showbiz 03. avg. 202019:30 > 08. sep. 2020 17:32
Podeli:
Saša Nikolić Foto:Instagram/sasko_nikolic

"Pa realno, stanje nije sjajno. Ima pevača koji rade i dalje na svojim pesmama, ali ih ne izbacuju. Čekaju da prođe sve ovo. Šteta je velika", rekal je poznati tekstopisac i kompozitor.

PROČITAJTE JOŠ

Hitmejker Saša Nikolić vredno radi i tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa. Uprkos tome što muzičari nemaju nastupe, niti finansijska primanja od toga, sin pokojnog Miće Nikolića svakodnevno stvara nove pesme svojim klijentima. U razgovoru za Nova.rs Saša objašnjava da neki pevači kupuju numere, ali ih ne izdaju jer trenutno ne mogu da je promovišu.

„Pa realno, stanje nije sjajno. Ima pevača koji rade i dalje na svojim pesmama, ali ih ne izbacuju. Čekaju da prođe sve ovo. Šteta je velika. Naravno, jer niko nije očekivao da će trajati toliko dugo, ko se nije obezbedio sa nekim „štekom“, taj je u velikom problemu što se finansija tiče. Verujem da će se sve vratiti na staro i da će ljudi nastaviti sa svojim normalnim životom“, rekao je Nikolić, koji je zaslušan za brojne hitove Marije Šerifovič, Aleksandre Mladenović i mnogih drugih aktvnih pevača.

Saša Nikolić u Marija Šerifović Foto:E-Stock/Caslav Vukojičić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Intagram, Fejsbuk Tviter.