Podeli
Foto: Ivan Dinić/Nova S

"Teško da je bilo lepših od Kovačevića. Kalina je prava Sremica, bez obzira na to što po majci baštini jedan senberski gen, ali to je ravnica isto", rekao je, između ostalog, Siniša Kovačević u razgovoru sa voditeljkom Vesnom Dedić.

“Da sam ja sad u pravoj kafani sa svojim večerašnjim gostom, ja bih cele noći ćutala. Ali, pošto me pred kamerama plaćaju da postavljam pitanja, neću blistati sa nekim pametnim pitanjima, ali ću se potruditi da uživate otkrivajući deo duše i duha jednog od najznačajnijih i najpametnijih Srba. Pogodili ste, Siniša Kovačević”, najavila je voditeljka Vesna Dedić u svojoj emisiji “Balkanskom ulicom” na TV Nova S svog specijalnog gosta Sinišu Kovačevića, razbrušenog i glasnog kritičara društva.

PROČITAJTE JOŠ

“Ne znam šta da kažem za ovakvu najavu. Najgore je što ste u pravu pošto i ja tako mislim”, rekao je Kovačević, a zatim odgovorio na pitanje voditeljke da li je glumica Kalina Kovačević, koja je nedavno gostovala u njenoj emisiji, najlepša Sremica.

“Pa dobro, Sremica. Teško da je bilo lepših od Kovačevića. Ona je prava Sremica, bez obzira na to što po majci baštini jedan senberski gen, ali to je ravnica isto”, rekao je Siniša.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Na pitanje da li postojao trenutak kada je zanemeo od bola, Kovačević je iskreno odgovorio.

“Pa, ajde da budem potpuno iskren sa vama. Dakle, ne. Nisam zanemeo zato što sam blagoslovljen činjenicom da sam sahranjivao redom. Smrt majke i oca mi je predstavljala veliki gubitak u životu. Bio sam vrlo vezan za njih, ali to nije bio bol od kojeg se zanemi”, rekao je između ostalog Kovačević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar