Andrija Milošević: Pomirio sam se s tim da Madžgalja nema

Showbiz 15. feb. 202116:32
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Dragan Mujan/Nova.rs

Glumac Andrija Milošević jedan je od organizatora iscrtavanja murala njegovog prijatelja i kolege Marinka Madžgalja, koji je danas zvanično otvoren i prikazan. Budući da su Milošević i Madžgalj usko sarađivali, a ujedno se i družili, Andrija kaže da se pomirio s njegovom smrću, ali da mu i dalje beskrarno nedostaje.

U razgovoru za Nova.rs glumac je otvoreno pričao o njihovom nekadašnjem druženju.

„Ovo je predivna ideja. Naša drugarica Maja je sve pokrenula pa smo napravili grupu na Viberu i svi smo vrlo rado pristali na učešće i realizaciju njene ideje. A s obzirom na to da Maki apsolutno živi u našim razgovorima, sećanjima i raznim dugosovštinama koje smo imali, mi prosto osećamo potrebu da taj momak, koji je bio jedan od naših najtalentovanijih glumaca, zaslužuje sve“, kaže Andrija i dodaje da bi Marinko još mnogo toga pokazao publici da je ostao živ.

PROČITAJTE JOŠ

„Mlad je umro i mogao je mnogo toga da nam da, ali to što je dao svima nama i publici ne sme da se zaboravi. Njegov osmeh, neverovatna harizma i energija uvek će ostati upamćeno. Morao sam da se pomirim s činjenicom da ga više nema, ali nisam ga zaboravio. Moram sam da shvatim da ga nema. Imao je on mnogo bliskije ljude od mene, ali mi smo bili bliski na nekom nivou, recimo ne vidimo se po godinu dana, a onda se stretnemo i zaređamo kao da se nikada nismo rastajali. Znali smo se mnogo dugo i zajedno smo nekako počinjali i rasli kao glumci“, kazao je Andrija.

Pre osam godina Milošević i Madžgalj igrali su predstavu „Tamo i nazad“ i češto su je predstavljali u brojnim gradovima, pa je glumac otkrio zbog čega je baš želeo Marinka za saradnika.

„Ja sam svojevremeno predstavu „Tamo i nazad“, kad smo igrali, uradio samo zato da bih igrao sa Marinkom,  jer sam smatrao da je pravi partner za igru. Mislio sam da nas niko nikad neće spojiti zajedno da radimo na nekom projektu, pa sam to tada uradio lično ja. Recimo, kad smo radili predstavu dešavalo se da on glumi i bio je neverovatan improvizator, a ja se potpuno isključim i ne igram svoju ulogu nego ga samo gledam kao publika i uživam. Takav je bio naš odnos. Nikada ne treba da bude zaboravljen, a što se mene tiče neće“, završio je Andrija za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar