Anđelina Džoli je pričala o deci, Bredu Pitu i starenju

Showbiz 02. feb. 202109:40
Podeli:
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Holivudska zvezda Anđelina Džoli ugostila je krajem prošle godine glavnog urednika britanskog Voga, te je davajući intervju za ovaj magazin, pričala o starenju, majčinstvu i odnosu sa svojim bivšim suprugom, Bredom Pitom.

„Želela sam da deca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta odavde. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde“, rekla je ona na samom početku.

PROČITAJTE JOŠ

Govorila je i o životu tokom pandemije koronavirusa ističući da je na početku godine ćerka Zahara imala operaciju, pa da je zbog njenog ozdravljenja sve bilo lakše, ali da karantin jeste promenio život njene porodice: Paks ulazi u svet odraslih, Zahara je nedavno položila vozački ispit i sve se to dešavalo i dešava se u nesvakidašnjim uslovima. Ipak, kako kaže Džoli, proslave rođendana nisu izostale.

U intervjuu je dat i veliki prostor majčinstvu.

„Iako sam želela da imam mnogo dece i da budem mama, uvek sam to zamišljala u stilu Džejn Gudol, da putujem usred džungle. Nisam to zamišljala u onom istinskom tradicionalnom smislu. Osećam da mi nedostaju sve veštine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su deca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopšte dobra u tome“, priznala je Anđelina.

Istakla je da je najbitnije upoznati svoju decu i voleti ih, bez obzira na sve.

Pričala je i o starenju.

„Volim da budem starija. Osećam se prijatnije u četrdesetim nego kada sam bila mlađa. Možda zato što… ne znam… možda zato što moja mama nije dugo živela pa postoji nešto u godinama što je za mene više pobeda nego tuga. Dopada mi se. Radujem se svojim pedesetim“, rekla je glumica.

Ispričala je i anegdotu da joj deca govore da ne skače po trambolini da se ne bi povredila, smešno joj je to jer je nekada bila zvezda akcionih filmova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar