Ana Stanić u Među nama: Zbog čega volimo muziku devedesetih

Emisije 11. nov. 202022:02 > 22:04
Podeli:
Ana Stanić Foto:Nova S

Pevačica Ana Stanić bila je gost u emisiji "Među nama". Ona je sa voditeljkom Radom Đurić pričala o projektu "Zvezde pevaju zvezde" u kojem je obradila hit grupe ET "Tek je dvanaest sati", koji je bio veliki hit devedesetih.

Pored popularnog hita iz devedesetih „Tek je dvanaest sati“ kojeg je prepevala u projektu „Zvezde pevaju zvezde“, pevačica Ana Stanić razgovarala je sa voditeljkom Radom Đurić o muzici devedesetih, kao i o spotu koji je snimala za obradu ove pesme.

PROČITAJTE JOŠ

„Moram da priznam da sam želela ovu pesmu da pevam. Ja volim izazove, očigledno. Prvenstveno razlog je bio što sam stvarno kao klinka volela tu pesmu. Obožavala sam je. Na neki način, izvršila je i ogroman utisak na mene“ rekla je pevačica i prisetila se muzike devedesetih:

Ana Stanić Foto:Nova S

„Ako ima nešto da je bilo, da je valjalo u devedesetim, to su te neke stvari vezane za muziku, i ne samo za muziku, već i za umetnost uopšte.“

U spotu za obradu pesme pojavljuje se i glumac Slobodan Beštić, pa je voditeljka pitala pevačicu da li je glumca znala od ranije i kakva im je bila saradnja.

„Ne, apsolutno se nismo poznavali. Ja sam mnogo srećna što je on u ovom spotu, pošto nije taj tip glumca koji snima video-spotove. On pripada jednoj drugoj gardi i stvarno imam veliko poštovanje za njegovu glumu i njega kao umetnika“ istakla je pevačica.

Njeno gostovanje možete pogledati u videu ispod.