Podeli
Ana Kokić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Od marta sam imala par nastupa, ali Bože moj, tako je kako je. Zdravlje je prvenstveno na prvom mestu. Takva je situacija. Moramo ostati hrabri i jaki u glavi. Nije mi sad kao toliko teško zbog finansija nego što ne radim posao koji volim i radim 20 godina. Nedostaje mi svirka, bend, publika... Za novac ćemo se snaći, hvala Bogu da imamo porodicu, prijatelje pa jedni drugima pomažemo. Sreća, pa ćerke nisu zahtevne. Zaista su dobre devojčice i sve razumeju. Lepo smo ih vaspitali i nemamo problem sa njima", rekla je pevačica u razgovoru za Portal Nova.rs.

Poslednjih dana pevačima se otkazuju zakazani nastupi zbog skoka zaraženih koronavirusom, kojih je u Srbiji preko 500. Tim povodom vlasnici klubova po nalogu komunalne milicije zatvaraju klubove i splavove na određeno vreme, a izvođači ponovo ostaju bez aganžmana i novčanog priliva. Jedna od njih je i Ana Kokić, koja ovog vikenda ima zakazan nastup, a pitanje je da li će se održati. Pevačica, koja je poznata po odličnim klubskim svirkama i atmosferi koju uvek dovede do savršenstva, u razgovoru za portal Nova.rs otkriva da je od marta ove godine radila samo nekoliko puta. Pevačica kaže da će se za novac uvek snaći, ali da je pomalo bila depresivna jer joj nedostaje posao kojim se bavi punih 20 godina.

View this post on Instagram

🤫 #musicislife #lifeismusic #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

“Mi smo deca devedesetih, navikli smo na ovakve stvari, pa čak i gore. Preživećemo. Imala sam period kada sam bila, da ne kažem u depreseliji, ali nije mi bilo svejedno jer je sve nesigurno mesecima. Ne možemo ni da se organizujemo, niti da planiramo neke stvari. Treba lepo da znamo i onda da napravimo plan, čekaj: “Živećemo tako i tako. Živećemo od toliko do toliko”. Ovako je sve neizvesno, a to me je najviše uzdrmalo”, rekla je pevačica i dodaje da na sve moguće načine pokušava da ostane pozitivna.

PROČITAJTE JOŠ

“Od marta sam imala par nastupa, ali Bože moj, tako je kako je. Zdravlje je prvenstveno na prvom mestu. Takva je situacija. Moramo ostati hrabri i jaki u glavi. Nije mi sad kao toliko teško zbog finansija nego što ne radim posao koji volim i radim 20 godina. Nedostaje mi svirka, bend, publika… Za novac ćemo se snaći, hvala Bogu da imamo porodicu, prijatelje pa jedni drugima pomažemo. Sreća, pa ćerke nisu zahtevne. Zaista su dobre devojčice i sve razumeju. Lepo smo ih vaspitali i nemamo problem sa njima”, kazala je Ana.

Kokićeva je pre nekoliko meseci otvorila svoj studio za vežbanje “Maxfit”. Međutim, Ana ističe da od toga još uvek nema zaradu jer je potrebno godinu dana da se razradi posao kako bi bila na dobitku.

“Ja sam umeđuvremenu otvorila studio za vežbanje “Maxfit”. Međutim, svako ko ima privatni biznis, potrebno je godini dana minimum da se razradi posao. Naime, to je još dodatni trošal (smeh), ali izdržaćemo. Ja nikada ne odustajem. Tako sam navikla, uvek idem glavom kroz zid”, završava pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar