Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

"Pre par godina... Pre "ovog života"... Zagrlim tako neke uspomene i kažem sebi "Biće bolje, mora biti". Budite hrabri i strpljivi! Ostanite zdravi i nađite tu iskru koja će vas motivisati da ne odustajete od svojih snova! Jer, biće bolje, mora biti", optimistična je pevačica Ana Kokić.

PROČITAJTE JOŠ

Otkako su nove mere predostrožnosti usled koronavirusa u ponedeljak stupile na snagu, Ana Kokić ne izlazi iz svog studija za vežbanje koji je otvorila prošle godine.

Dok joj ćerke, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom, završavaju školske obaveze, pevačica vredno trenira i priprema se za leto.

Koliko god joj bilo teško bez posla i publike, ona smatra da su pozitivne misli jedine koje je mogu održati u ovoj situaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

„Pre par godina… Pre „ovog života“… Zagrlim tako neke uspomene i kažem sebi „Biće bolje, mora biti“. Budite hrabri i strpljivi! Ostanite zdravi i nađite tu iskru koja će vas motivisati da ne odustajete od svojih snova! Jer, biće bolje, mora biti“, napisala je Ana na Instagramu u opisu fotografije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)