Ana Kokić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pop pevačica Ana Kokić, vakcinisala se protiv koronavirusa. U video klipu koju je postavila na Instagramu, imitirala je popularnu stranicu na Instagramu "Brat moi".

Kako se čuje u videu, odnosno, kako je imitirala pomenutu stranicu, Kokić je rekla – „Doviđena na slepi miševi“.

„Doviđenja na slepi miševi be seko. Hvala. Ništa nisam osetio. Ajde ćao, ljubim vas sve, doviđenja i na medicinske sestre, doviđenja i na doktori. Pozdrav“, kaže Kokić u videu.

“Brat moi” je alter ego poznatog niškog komičara Marka Arsića, koji je pre godinu dana sa svojim duhovitim video klipovima napravio pravi bum na društvenim mrežama. Pored čuvenog Bate, trio koji iz nedelje u nedelju zabavlja publiku na Jutjubu čine Komša i Familija, kao likovi koje žive kroz njihove priče: Petrović, brapa(baba), Bane iz Vrežine, Žan Pjer…

Na Instagramu profilu ovog komičara, njega  prati više od 300 hiljada ljudi, dok klipovu na Jutjubu dostižu i preko milion pregleda.

Kokić inače nije jedina javna ličnost koja se vakcinisala protiv koronavirusa. Pre Kokić su se vakcinisale i njene mnogobrojne kolege i koleginice iz sveta glume i muzike.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar