Podeli
Foto: NOVA S

Glumica Ana Franić danas je bila gošća u emisiji "Među nama". Ona je sa voditeljkom Radom Đurić pričala o premijeri filma "Ime naroda" u kojem igra jednu od glavnih ženskih uloga. Pored toga, glumica je priznala da je jedva čekala da se vrati glumi posle duže pauze.

Sinoć je u 20h održana premijera filma “Ime naroda” u Kombank dvorani. Bioskopska sala nije bila puna zbog propisanih zaštitnih mera, pa je glumica prokomentarisala kako izgledaju premijere sada u doba pandemije.

POGLEDAJTE JOŠ

“Nama su premijere inače vrlo uzbudljiva događanja. To je nekako veče u kome proslavljamo naš minuli rad i volimo da se obradujemo nečemu što smo dugo i lepo stvarali. Sinoć je bilo u isto vreme i nekako tužno i opet vrlo praznično. Praznično jer film opet pobeđuje, a tužno jer ta sala koja mora da ima toliko gledalaca koliko mora da ima je tužan prizor,” rekla je glumica i dodala:

“Mi radimo ovaj posao zbog ljudi koji u toj sali sede. Vi znate da u suštini sve može da bude u ovom našem poslu, osim što bez publike mi ovaj posao ne možemo da radimo.”

Foto: NOVA S

Na pitanje voditeljke da li je srećna što se nakon duže pauze vratila glumi, Ana je odgovorila:

“Ja volim svoj posao. Jednom glumac – uvek glumac, tako da bez obzira na pauze koje čovek nekada iz svojih razloga pravi, lepo je kada ponovo radiš posao koji voliš”, zaključila je glumica.

Njeno gostovanje možete pogledati u videu ispod.

Komentari

Vaš komentar