Podeli
Foto: Promo/Amel Ćurić

Pevač Amel Ćurić objavio je novu pesmu “Moje zauvijek” koja već na prvo slušanje, ali i gledanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što novi hit čini posebnim jeste spot koji ne viđamo svakodnevno na našim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ

Amel je marljivo radio u studiju tokom perioda izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom.

Spot za pesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi uistinu ostavljaju bez daha.

Posebnu umetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, Tamara Đaković, kojoj je ovo bilo prvo snimanje muzičkog spota.

Foto: Promo/Amel Ćurić

“Dugo smo pripremali celi projekat i želeli smo publici pokloniti kvalitetnu pesmu koja tokom celog slušanja i gledanja pruža jedan umetnički dojam, u kojem će sve vreme uživati. Autor pesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspešno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pesmu kroz umetnički spot”, rekao je pevač za portal Nova.rs.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku da se ponovo druži sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

Spot za pesmu koja je večeras premijerno objavljena možete pogledati u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar