Šotra: Posle serije spremam i film Aleksandar od Jugoslavije

Podeli:
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Reditelj Zdravko Šotra, autor serije „Aleksandar od Jugoslavije“, govorio je za Nova.rs o ovom trenutno popularnom projektu, navodeći da nakon završetka emitovanja serije, sledi i dugometražni film.

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u produkciji United Media. Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

Govoreći o seriji, epizodama i reakcijama javnosti, Šotra je istakao da nas uskoro očekuje i film.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi smo napravili i film. Malo je duži od dva sata, nismo mogli kraće nikako. Film se trenutno nalazi u tonskoj obradi. Kada serija bude gotova, film će se pojaviti. Ne znam ništa o premijeri. Ja sam samo sa montažerom radio na kreiranju filma, stvorio sam jednu novu priču. Mnoge scene nisu uspele da uđu u film. Producenti znaju kakvi su planovi, videćemo kakva će biti situacija sa pandemijom“, rekao je reditelj za Nova.rs.

Uzbuđen je, ali ne preterano.

„Ja nisam kao možda neki mladi ljudi koji su uradili desetak projekata, pa još uvek doživljavaju ta uzbuđenja“, rekao je Šotra za Nova.rs i dodao:

„Ja radim decenijama da bih sada treptao kao neki mladi početnik. Iskreno da vam kažem, ima mnogo lepih stvari u tom uzbuđenju, ali kod mene sada nema te treme koja je nekada postojala. Logično da čovek vremenom prevaziđe takve stvari. Ne razmišljam puno o kraju serije, ali će mi biti žao kada se završi. Bio je to jedan lep period: iščekivanje epizoda, susreti sa ljudima, komentari, razgovori itd“, rekao je reditelj „Aleksandra“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar