U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti nedeljom uveče na televiziji Nova S, Olja Bećković je za vas sumirala događaje koji su obeležili sedmicu za nama.

Predsednica Višeg suda u Nišu uhapšena je po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj. Sumnja se da je potpisala rešenje o uslovnom otpustu osuđenog u zamenu za vaučer za boravak u jednom hotelu na Zlatiboru.

U javnosti je odjeknuo i spisak novih članova Saveta beogradskih fakulteta, koji se gotovo u potpunosti poklapa sa spiskom podrške Aleksandru Vučiću. Svoje zaprepašćenje nije krio, između ostalih, ni profesor FON-a Vladimir Obradović.

Šta je gore, kada neko nema smisla za humor ili kada takva osoba pokuša da se malo našali. Videćete vickastu objavu Siniše Malog direktno pred fudbalski meč reprezentacije iz daleke Kine u kojoj su glavni junaci on i predsednik Srbije.

Zanimljiva je i najava Aleksandra Vučića vezana za predstojeće izbore. Da li stranci „guraju“ opoziciju na jednu listu i ko će od svega toga najviše profitirati?

SNS je već krenuo u žestoku izbornu kampanju uz svesrdnu pomoć svoje medijske mašinerije, naravno, u njihovom maniru po dobro oprobanom receptu – skandaloznim video klipovima i još skandaloznijim plakatima koje su oblepili širom Srbije. Naravno ni zapaljive izjave čelnika stranke nisu izostale.

Jedna od tema koja je obeležila prošlu nedelju jeste i usvajanje paketa medijskih zakona po kojima će se legalizovati sve ono što je proteklih godina bilo nezakonito.

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: Pustite priču o sprezi države i kriminala, ‘ajmo malo o fudbalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar