U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti nedeljom uveče na televiziji Nova S, Olja Bećković je za vas sumirala događaje koji su obeležili sedmicu za nama.

Na prvom mestu liste ovonedeljnih predloga našao se i jedan lep i human.

Idemo u Valjevo u posetu fotografu Đorđu Đokoviću koji je slikajući jedan sasvim običan dečiji rođendan ovekovečio i trenutak koji je promenio život jedne male Zorice, a ta fotografija je inače ponela i titulu najbolje u Srbiji prošle godine.

Iz Valjeva idemo u studio RTS-a u kome je gostovao Ivica Dačić, gde je između ostalog istakao da nije tu da brani Milana Radoičića, da nije ni video snimak iz Banjske o kome priča cela Srbija, a o „snežnim kadrovima“ kaže da ga je neko „prevario“.

Usred tragičnih događaja na Kosovu, izostao je i skup „mudrih glava“ u jutarnjim programima Pink i Hepi televizije.

Urednici su se potrudili da obezbede bar nekog validnog gosta. Izbor je ovoga puta pao na Čedomira Jovanovića. Da li je to bila dobra odluka  uredništva i da li su baš želeli da čuju njegovo mišljenje, nikada nećemo saznati.

Konačno smo dočekali  i samog predsednika da izađe pred kamere Javnog servisa i objasni narodu šta se to zapravo dešavalo oko manastira Banjska. Zanimljivo je da se Aleksandar Vučić nikada u proteklih 10 godina na vlasti nije toliko puta pozivao na „nadležne organe“ i „redovne procedure“.

Na kraju stigosmo i do izbora.

Znamo da ćemo (valjda) na birališta sredinom decembra, a već je počela i epidemija ostavki SNS gradonačelnika širom srbije, neko bi rekao da je stigla naredba iz centrale stranke, dok čelnici više od 70 lokalnih samouprava uglas tvrde „dosta nam je terora opozicije“!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar