Čak i u najčudnijoj NBA All-Star utakmici od svih, LeBron Džejms je i dalje bio savršen kapiten. Tim LeBron pokazao je svoje letecće i dalekometne veštine tokom dominirajuće trke za rezultat 170-150 nad ekipom Durenta.

U meču svih zvezda je Jokić igrao malo više od 19 minuta. Postigao je šest poena (3/4 iz igre) uz sedam skokova i pet asistencija. Imao je nekoliko atraktivnih poteza: dva alej-upa je odradio sa Dončićem uz jedno zakucavanje nakon dodavanja bez gledanja Stefa Karija.

Tim Lebrona je dobio sve četiri deonice. I dok je Lebron postigao tek četiri poena, Demijan Lilard (32 poena) i Stef Kari (28) su imali sopstveni šuterski okršaj. Postigli su zajedno pet trojki sa polovine terena, a upravo je takvom trojkom Lilard i zaključio susret.

Kris Pol je sa 16 asistencija postavio rekord Ol-star meča (prethodni rekorder bio Medžik Džonson sa 15), a u poraženom timu je najraspoloženiji bio Bredli Bil sa 26 poena, što i ne čudi jer je ovaj as prvi strelac NBA lige.

Pratio ga je Kajri Irving sa 24, dok su po 21 dodali Kavaj Lenard i Džejms Harden. Dončić (3/7 iz igre) je susret završio sa osam poena, tri skoka i osam asistencija, dok je Nikola Vučević stao do pet poena (2/6 iz igre) uz sedam skokova i jednu asistenciju.

Uprkos postojanju opsežnih sigurnosnih protokola, dva igrača nisu uspela ni da dođu do tipofa. Zvezde iz Filadelfije, Embid i Simons bili su isključeni, jer su se ošišali kod berberina koji je bio pozitivan na COVID-19.

 

Komentari

Svi komentari (1)