Građani 37. bloka – smeta nam ova bahatost investitora

Video 07. jun. 202107:49 > 08:36
Podeli:

Više od 500 građana, stanara Bloka 37 na Novom Beogradu, okupilo se sinoć oko 20 sati kako bi izrazili nezadovoljstvo i pokušali da zaustave investitora da na prostoru namenjenom za parking u Bulevaru Milutina MIankovića 162 izgradi poslovni objekat.

Naime, na uglu Bulevara Milutina Milankovića sa Tošinim bunarom započela je, kako stanari tog bloka tvrde, bespravna izgradnja poslovnog kompleksa od 8 spratova.

Građani su protestom izrazili svoje nazadovoljstvo, te najavili da će se okupljati svako veče na istom mestu, sve dok im investitor ili neko od nadležnih ne objasni o čemu se radi.

„Borićemo se koliko možemo, ako ne moraću da se iselim iz bloka. I sada nemamo mesta za parkiranje“, rekao je stariji gospodin koji je na protest izašao sa unukom.

„Smeta mi bahatost ljudi koji su odlučili da ovo naprave. Ovde je predviđen parking, pošto ovde ne postoji mesto za parkiranje automobila. Oni su tamo isekli i stabla koja su stara 50 godina. Treba pozvati možda Gorana Vesića da dođe i da nas podrži. Šapića obavezno. On nam je mnogo toga obećao, pa neka dođe Šapić da pogleda ovo ovde. Ne postoji nikakva oznaka da neko ovde izvodi radove, trebala je inspekcija ovo da zatvori ili mi da srušimo?“, besno je poručio još jedan stanovnik Bloka 37.

Komentari

Vaš komentar