Foto: Shutterstock

Model "OnlyFans"-a postala je jedna od najmlađih baka u Velikoj Britaniji, i to sa samo 34 godine. Rejčel Mekintajer kaže da i pored toga što je dobila unuče izgleda dovoljno mlado da joj traže ličnu kartu u izlascima.

Rejčel Mekintajer iz Velike Britanije dobila je svoje prvo unuče krajem jula kada se njena 17-godišnja ćerka porodila.

Srećnu vest je podelila na društvenim mrežama, gde su korisnici tvrdili da izgleda suviše mlado da bi bila baka, a drugi su joj pak mislili da je to njeno dete.

Ova 34-godišnjakinja prvi put je zatrudnela sa samo 15 godina i kaže da je teško biti mlada majka sa punim radnim vremenom.

„Ljudi mi čak ne veruju da imam ćerku. Potpuno su šokirani kada im kažem da imam dete. Misle da smo ćerka i ja sestre, tako da kada im kažem da sam baka bude još veći šok“, priča Rejčel.

I dok Rejčel uživa u novoj ulozi bake, priznaje da je bilo stresno gledati njenu ćerku na porođaju.

„Bilo je prilično traumatično videti kako tvoja ćerka prolazi kroz tako nešto sa 17 godina. Porođaj je bio težak, ali na svu sreću moja unuka je dobra beba – ne plače. Buku pravi samo kad je gladna“, priča ova novopečena baka.

Rejčel, koja jedva čeka da se vrati u teretanu nakon nedavnog zatezanja stomaka u Turskoj, rekla je da je velika prednost biti mlada baka, jer možeš da radiš bezbroj stvari sa unucima, piše Dejli mejl.

Pročitajte još...

„Imam mnogo energije. Kad moja unuka malo poraste, mogu da je izvedem na razna mesta i neću biti umorna kao starije bake. Mislim da nema mana biti baka sa 34 godine“, kaže ona.

Takođe je rekla da želi da je unuka zove „baka, a nikako Rejčel“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar