Aisen Innokentyev Foto:Not supplied / WillWest News / Profimedia

Supruga regionalnog političara koji je na strani ruskog predsednika Vladimira Putina i njena ćerka ubijene su, a kako se navodi u Rusiji postoji zabrana da se tome priča.

Nadežda Inokentjeva (51) i njena ćerka Anželika Popova (31), vlasnica modnog brenda i majka jednog deteta, ubijene su nožem.

Vest o ovom slučaju je dospela u javnost, uprkos tome što je državnim medijima – novinama i televizijima – naređeno da ne izveštavaju o masakru, prenosi Miror.

Aisen Innokentyev Foto:Not supplied / WillWest News / Profimedia

Suprug ubijene Nadežde je Aleksej Inokentjev (53), proputinovski načelnik okruga, a osumnjičeni za ovaj zločin je njihov sin Ajsen Inokentjev (21).

Ovaj političar kontroliše ogromnu oblast zvanu Njurbinski okrug, koji se nalazi u najhladnijem regionu na svetu, Jakutiji u Sibiru.

Aisen Innokentyev Foto:Not supplied / WillWest News / Profimedia

Anželika Popova obično je boravila u Sankt Peterburgu i poseduje brend odeće. Anželika je preminula na mestu ubistva, a kako pišu mediji imala je rane na grudima i stomaku.

Na putu do bolnice umrla je i njena majka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ajsen je dao prismeno priznanje ubistva svoje majke i sestre u porodičnoj kući u regionalnoj prestonici Jakutsku, prenose mediji.

Inokentjev se predao i prve informacije pokazuju da je bio pijan tokom porodične svađe oko svojih prijatelja. Zabranu medijima da izveštavaju o ovom slučaju uveo je regionalni guverner Ajsen Nikolajev (50), takođe iz Putinove partije Jedinstvena Rusija.

Razlog za medijsku zabranu nije jasan, ali se navodi da državni mediji imaju naredbu da ograniče plasiranje loših vesti.

BONUS VIDEO: Izricanje presude Haraldu Kopicu, zagrebačkom monstrumu koji je ubio troje dece

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare