Foto: AFP / AFP / Profimedia

Policajci Policijske uprave Banjaluka jutros su spasili ženu iz vozila koje je sleteo u reku Vrbanju kod Čelinca.

Naime, vraćajući se iz noćne smene policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka Radislav Glamočak i Radiša Stokanić su u u koritu reke Vrbanje, kod Čelinca u vodi uočili automobil koji je sleteo sa puta. Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć, prenosi ATV.

„Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć. Odmah su o navedenom obavestili dežurnu službu Policijske stanice Čelinac, a policijski službenici Dalibor Kostrešević i Nikola Knežević su odmah pozvali Vatrogasnu jedinicu Čelinac i Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Čelinac“, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Zajedničkim snagama policijskih službenika,vatrogasaca i medicinskih radnika iz vozila je izvučena žena koja je celu noć provela u vodi, zaglavljena u vozilu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nesrećna žena je zbrinuta u UKC Republike Srpske radi pružanja ljekarske pomoći i ista je stabilno. Ona je srećom, po rečima ljekara pothlađena, a posledice bi sigurno bile daleko tragičnije da je još koji sat provela u Vrbanji.

„Prvi dan godine koju večeras ispraćamo započeli smo spašavanjem stanara iz požarom zahvaćene zgrade u Bratuncu i u tom duhu završavamo i njen poslednji dan. Zahvaljujući profesionalnosti i posvećenosti policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka Radislava Glamočaka, Radiše Stokanića, Dalibora Kostreševića i pripravnika Nikole Kneževića jutros je spašen jedan ljudski život“, naveli su iz MUP-a Srspke.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Horgošu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar