Foto:Tanjug/AP Photo/Evan Vucci/AP Photo/Andrew Harnik

Bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp ismejao je aktuelnog predsednika Džoa Bajdena (78) jer je nakratko zadremao u ponedeljak pre svog govora na samitu o klimatskim promenama COP26 u Glazgovu.

Pročitajte još:

„Čak ni Bajden nije mogao da podnese da sluša o prevari globalnog zagrevanja, sedmoj najvećoj prevari u Americi“, našalio se Tramp, nakon što je video slike Bajdena koji je drema.

„Prate ga prevare koje je uradio na predsedničkim izborima 2020. godini, Rusija i Ukrajina, prevara o opozivu broj jedan, prevara o opozivu broj dva. Bajden je otišao u Evropu rekavši da mu je globalno zagrevanje prioritet, a onda je zaspao, dok ga gleda ceo svet, na samoj konferenciji. Niko ko istinski veruje u neku temu neće zaspati“, dodao je Tramp.

Podsećamo, Bajden je snimljen kako prekrštenih ruku sedi i postepeno tone u san dok se bori da drži oči otvorene.  Na snimku, koji je objavio noinar „Vašington posta“, vidi se kako 78-godišnji Bajden drema, nakon čega mu prilazi pomoćnik koji ga budi. Bajden je zatim otvorio oči, spustio ruke, a potom i aplaudirao govorniku koji je završio svoje izlaganje.

BONUS VIDEO: Ko je Džo Bajden

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare