Grčka, ubistvo
Foto: John Liakos/Intime News/Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suprug Britanke Karoline Krouč (20), koja je ubijena pre više od mesec dana prilikom navodne pljačke u porodičnom domu u Grčkoj, priznao je u šokantnom obratu istrage da ju je zadavio pred očima njihove 11-mesečne ćerke.

PROČITAJTE JOŠ:

Grčki pilot Babis Anagnostopoulos (33) priznao je istražiteljima da je ubio suprugu kada je ona zapretila da će ga ostaviti, piše Dejli mejl.

Istražitelji su takođe na uređaju za merenje otkucaja srca izdvojili podatke koji sugerišu da ona nije umrla u vreme koje je on ranije naznačio.

Šta se zaista dogodilo kobne noći u predgrađu grčke prestolnice, potanko je policiji ispričao suprug ubica.

Foto: Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Rano smo počeli da se svađamo te noći. U jednom trenutku ona je bacila dete u kolevku i rekla mi da napustim kuću. Izgubio sam živce i zadavio sam je jastukom. Potom sam izmislio priču o pljački“, priznao je.

Pilot je priznao ubistvo nakon osmosatnog iscrpljujućeg ispitivanja u grčkoj policiji u četvrtak.

„Kada smo mu priložili dokaze, sve je priznao, izjavio je portparol policije Apostolos Srekas pa dodao:

„Na pametnom satu smo proučili njegovo kretanje i u potpunoj je suprotnosti sa njegovom pričom. On je u prvoj verziji ispričao da su ga tri napadača zavezala i začepila mu usta. Umesto toga, uvideli smo da se kretao po kući, odlazio na tavan i u podrum“.

Srekas nije želeo iznositi pojedinosti, pa tako nije poznato da li je pilot imao saučesnika.

Kao motiv za ubistvo supruge naveo je njenu pretnju da će ga ostaviti.

Uređaj za merenje otkucaja srca koji je ubijena Karolina imala na zglobu pokazuje da više nije bilo otkucaja srca barem sat vremena pre pljačke koja koju je grčki pilot izmislio.

Grčka, ubistvo
Foto: Giannis Dimitropoulos/Intime News/Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Babis Anagnostopoulos je u pritvoru dok ne bude pokrenut kazneni postupak protiv njega, a to se očekuje tokom vikenda.

Naime, pilot helikoptera policiji je ispričao da su trojica maskiranih i naoružanih provalnika, koji su pričali njemu neprepoznatljivim jezikom, upali u njihov dom blizu Atine u ranim satima 11. maja. Ispričao je kako su njega zavezali na pod, a suprugu za krevet nakon čega su zahtevali da im kažu gde je novac.

„Ona je vrištala, molio sam ih da prestanu“, lagao je pilot policiji.

Naime, par je imao veliku količinu gotovine u kući jer su nedavno kupili komad zemlje i radnicima su trebali platiti za radove. Novac je odmah navodno predao, a skrivao ga je u kutiji za Monopol. Takođe je ispričao da su provalnici ubili njihovog psa i sat vremena mučili njegovu ženu pre nego što su je zadavili pred očima njihove ćerkice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar