Foto: Facebook/Steak Butcher shop Mesnica "Brajlović" Tuzla

Dok većina radnika ima loš odnos s poslodavcem i boji se nesigurne budućnosti, iz Tuzle dolazi priča o – šefu iz snova. Vlasnik mesare 'Brajlović', Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio da pokloni automobil Golf V.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesari radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom meseca ramazana, meseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesare na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Fejsbuk stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja ?

Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu…

Posted by Steak Butcher shop Mesnica „Brajlović“ Tuzla on Tuesday, 13 April 2021

„Ramazan je mesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović“, napisao je Brajlović.

Ovaj je gest izazvao veliko oduševljenje pa su u komentarima mnogi ostavili lepe želje.

„Imao ako bog da još ovoliko, svaka čast“, „Svaka čast gospodine malo je takvih Alah ti podario svako dobro“, „Treba znati ceniti“, „Ovako ti je kad gazda ceni radnika , svaka cast za gazdu“, „Ako je to istina da nije samo slikanje svaka čast ti si unikat“, nizali su se komentari, prenosi Index.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)