Gospić Foto:Shutterstock/Zdravko T

Žena (27) i muškarac (21) primljeni su danas popodne u gospićku bolnicu sa višestrukim ubodnim ranama koje im je zadao 36-godišnjak. Napadač je u bekstvu a policija intenzivno traga za njim, navodi se u saopštenju gospićke policije.

Prema rečima direktorke gospićke bolnice Sandre Čubelić, životi dvoje povređenih su ugroženi jer imaju više ubodnih rana u predelu vitalnih organa, grudnog koša i abdomena.

Maja Brozičević, portparolka Policijske uprave u Gospiću, rekla je da je policija završila kriminalističko istraživanje nad nasilnikom koji je prošle nedelje bio u bekstvu zbog prethodnog nasilja.

„Isti muškarac osumnjičen je prošle nedelje za krivično delo lišavanje slobode i pretnje istoj ženskoj osobi. On je pušten da se brani sa slobode uz izrečenu meru zabrane prilaska, ali je jasno da je prekršio meru i da je osumnjičen za još teža krivična dela“, rekao je Brozičević.

Nezvanično se saznaje da su se napad i teško ranjavanje dogodili u porodičnoj kući u naselju Jasikovac, gde je muškarac zatekao suprugu sa prijateljem, ali policija još nije potvrdila vezu između napadača i napadnutih.

BONUS VIDEO: Kuća strave u Zrenjaninu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar