Foto: privatna athiva/vijesti.me

Anton Bojović (22) je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prebačen u KBC u Podgorici gde je hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege i prema saznanjima "Vijesti", životno je ugrožen.

Anton Bojović (22) iz Tuzi teško je povređen u nedelju popodne na plaži Rakita blizu Kruča kod Ulcinja, kada je na njega pod još uvek nerasvetljenim oklnostima, naleteo prazan automobil „golf II“ ulcinjskih registarskih oznaka.

Bojović je sa teškim povredama lobanje i kičme i prelomom rebra, hitno prebačen u KBC u Podgorici gde je hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege i prema saznanjima „Vijesti“, životno je ugrožen.

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se slučajno, kada je Ulcinjanin Ljuljizim Suljović (39), koji je upravljao „golfom“, upaljeno vozilo ostavio na parkingu ispred obližnjeg restorana sa namerom da kupi hladno piće.

Kako saznajemo, Suljović je službenicima ulcinjske policije kazao da je podigao ručnu kočnicu pre nego što je izašao iz vozila.

Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije, auto se iz za sada neutvrđenih razloga, samo sjurio nizbrdo.

Ulcinjanin je video da je „golf“ krenuo, potrčao za njim i pokušao da ga zaustavi, ali je automobil dobio na ubrzanju, udario u betoski zid, sleteo na plažu i završio u moru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar