Foto: klix.ba

Ugostitelj Sejo Brajlović ponudio je pomoć Beograđanima čije su gume na automobilima izbušene u Sarajevu.

Kako se može videti na fotografijama i videozapisima koje su čitaoci ustupili Klix.ba, počinioci su ciljano izbušili gume na automobilima sa srpskim registarskim tablicama koje su se našle parkirane u Sarajevu.

Konkretno, radi se o dva automobila, jedan marke „Volvo“ beogradskih registarskih oznaka i drugom marke „Dačija“ sa registrarskim tablicama iz Novog Sada, prenosi Klix.ba.

„Zbog ovakvih pojedinaca koji nam ‘uništavaju’ dobrosusedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu menjanja guma i balansiranja i na taj način da se ‘odužimo’ za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu, koji su nam dali poverenje, a broje se na hiljade u poslednjih mesec dana“, napisao je Sejo na svojoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodao je da su Sarajlije uvek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvek dobrodošli u naš grad.

„Ovi koji su ovo uradili, neka im ide na čast! Zamolili bismo oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izveštaja o šteti i da odu iz našeg grada sa lepim sećanjima za novogodišnje praznike“, zaključio je.

Vest o izbušenim gumama na dva automobila sa srpskim oznakama u Sarajevu preneli su brojni srpski mediji.

BONUS VIDEO: Zgrada u Irkutsku na koju se srušio vojni avion

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare