Foto: THOMAS WIECK / AFP / Profimedia

Nemačka policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za ubistvo nakon što su slučajni prolaznici naišli na kosti žrtve 8. novembra u parku na severu Berlina, piše BBC.

Nemačka policija otkrila je da je ubica žrtve učitelj, koji je inače na internetu pretraživao pojmove: „možeš li da preživiš ako odsečeš vlastiti penis“.

Pročitajte još:

Osumnjičeni učitelj uhapšen je nakon što su policijski psi u parku pronašli ljudske kosti.

Forenzičari su utvrdili kako ostaci kostiju pripadaju 44-godišnjaku čiji je nestanak prijavljen pre dva meseca.

Psi tragači doveli su policiju do osumnjičenikovog stana u Berlinu, pišu nemački mediji, koji pripada 41-godišnjem profesoru matematike.

Policija je za berlinski tabloid BZ izvestila kako su kosti bile ‘potpuno bez mesa’ i kako postoje i drugi pokazatelji koji upućuju na to da je Stefan Trogiš bio žrtva kanibala.

Foto: Polizei Berlin

Naime, osumnjičeni ubica, imenovan samo kao Stefan R., posećivao je ključne forume na internetu vezane uz kanibalizam, javlja nemačka novinska agencija DPA. Nemački Bild pak piše da je na internetu pretraživao: „Možeš li preživeti ako odsečeš vlastiti penis“.

Elektroinženjer Stefan T. napustio je svoj stan pre ponoći 5. septembra, a nedugo zatim njegovi cimeri su prijavili njegov nestanak.

Istraga je otkrila kako su se dvojica muškaraca dopisivala na gej stranici za upoznavanje, što policiju navodi da su tako dogovorili i sastanak.

Osumnjičeni je dosad na sva pitanja odbio da odgovori.

Nemački mediji ovaj slučaj upoređuju sa slučajem Armina Mejvesa (44), kanibala koji je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu 2006. godine. On je svoje žrtve, zainteresovane za kanibalizam, takođe upoznavao putem interneta. Ubistvo koje je počinio je snimio, a tužioci su otkrili kako je Mejves ubio 43-godišnjaka samo zbog seksualnog zadovoljstva.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar