Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Ilustracija

Dragan Pavlović iz Aranđelovca, poznat pod nadimkom Kanibal, koga je juče ubio komšija Saša Radovanović, od ranije je poznat istražnim organima i iza sebe je imao poduži dosije. Pavlović, koji je bio vođa navijača Crvene zvezde, svojevremeno je priznao dva ubistva, ali je za jedno oslobođen.

Ubijeni Pavlović je bio godinama u zatvoru, nakon čega je boravio u Bosni i Hercegovini. Vratio se pre godinu dana i navodno počeo da maltretira komšiju, inače osumnjičenog Radovanovića.

Pročitajte još...

Aranđelovački Kanibal bio je svojevremeno vođa navijača, a ostaće upamćem i po incidentu koji je izazvao tokom boravka u zatvoru. Naime, on je odgrizao uvo zatvorskom čuvaru u Kragujevcu jer nije bio zadovoljan hranom.

Pavlović se iza rešetaka našao i sredinom prošle godine kada je priveden u Hrvatskoj sa kamionom u kome je bila droga. On je tada uhapšen zajedno sa ozloglašenim navijačem Goranom Hajdukovićem Čupkom.

Tokom suđenja za drogu Pavlović je na sudu ispričao da je svojevremeno ubio dve osobe.

„Pre 16 godina sam golim rukama ubio kriminalca Dušana Markovića. Ubio sam i Fatmira A. , ali sam za to oslobođen. U zatvoru sam proveo 15 i po godina, a od toga 11 u potpunoj izolaciji“, rekao je tada on, ali je poricao trgovinu drogom.

Inače, porodica osumnjičenog za njegovo ubistvo istakla je da se on na taj korak odlučio jer više nije mogao da trpi maltretiranje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar