Ilustracija tuča devojčica Foto:Shutterstock

Grupa učenika srednje škole pretukla je pomoćnicu direktora u Teksasu, koja je hitno prevezena u bolnicu sa teškim povredama glave.

Učenici srednje škole Vestfild u blizini Hjustona, oborili su pomoćnicu na zemlju dok je pokušavala da prekine tuču koja je izbila među učenicima.

Čini se da video snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje brutalno premlaćivanje koje se desilo u četvrtak, 27. aprila.

Otac žrtve rekao je da ona pati od strašnih bolova u glavi i da joj je nakon incidenta bio potreban skener glave.

Drugi članovi osoblja ove škole su se sada oglasili i rekli da se ne osećaju sigurno na poslu i da bi roditelji bili ‘uznemireni’ kada bi znali koliko je unutrašnjost škole nesigurna.

„Još troje ili četvoro dece je skočilo na nju. Samo su je oborili i počeli da je udaraju, a oni su je počeli da je udaraju i čupaju za kosu. Ona voli tu decu. Ona je najbolja osoba, i ona je najbolji administrator kojeg imamo u srednjoj školi Vestfild. To mi je slomilo srce. Plače mi se“, rekla je jedna od zaposlenih u ovoj školi.

Nastavnica, koja je tražila da ne bude imenovana zbog straha od odmazde rekla je da se oseća prinuđenom da progovori nakon šokantnog incidenta. Ona je rekla da se članovi osoblja ne osećaju sigurno u kampusu, gde su samo dva službenika i skoro 3.000 studenata, piše Dejli mejl.

***

BONUS VIDEO: Tuča oko autobusa ispred regrutacionog centra u omskoj regiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar