Foto:Shutterstock

U Tomislavgradu je večeras prekinuto nekoliko svadbenih veselja zbog nepoštovanja epidemioloških mera, pa je angažovana specijalna policija za zatvaranje sala u kojima se održavaju svadbe..

Iz operativnog centra Policijske Uprave Tomislavgrad su nam rekli da je Inspekcija iz Štaba civilne zaštite zatvarala sve sale za svadbe u Tomislavgradu.

„Kantonalni inspektori su izdali naredbu da se zatvore sve sale za svadbe a specijalna policija je bila asistencija i svi objekti su već zatvoreni“, saopšteno je je iz operativnog centra Policijske uprave Tomislavgrad.

Iz ove institucije podsećaju da je odlukom nadležnih organa vlasti zabranjeno održavanje svadbenih veselja i svih većih okupljanje, te je svaki građanin obavezan da poštuje epidemiološke mere koje su izrečene od nadležnih institucija. U protivnom policijske snage su obavezne da postupaju u skladu sa naredbama.

Podsetimo da je zbog održavanja svadbenih veselja protekle sedmice kantonalna ministarka zdravlja i predsednica Kriznog štaba Vasilija Broćeta u znak protesta parkirala automobil nasred Splitske ulice u Livnu u znak protesta zbog nepoštovanja naredbi Kriznog štaba.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare