Foto: Shutterstock/Robson90

Pronalazak mrtvog tela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine juče oko 15 sati u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu dobija nove obrise.

Osim što su nedugo nakon dojave o smrti u policijsku stanicu policajci priveli jednu osobu koja se dovodi u vezu sa smrću nesrećnog građevinskog radnika, tokom kriminalističkog istraživanja i nakon policijske istrage koja je trajala do kasno u noć, u stanici su na ispitivanju završile još tri osobe, prenosi Jutarnji list.

Iz PU brodsko-posavske kažu da je Županijsko državno tužilaštvo, koje je sarađivalo u istrazi, naložilo sprovođenje obdukcije tokom današnjeg dana kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Pročitajte još...

„Kriminalistička istraga je u toku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja“, rekli su iz policije. Juče oko 15.20 Starčevićevu ulicu su „okupirali“ radnici Hitne i policije, a građani su ostali zaprepašćeni činjenicom da je u toj kući neko smrtno stradao.

Znaju da u njoj žive vredni građevinski radnici, stranci, te su u nekom trenutku oko podneva čuli prepirku, ali nisu razumeli tačno oko čega su se svađali.

Ne isključuju da je ta prepirka usledila, zapravo, nakon što je 47-godišnjak preminuo pa je nastala panika u navedenom stanu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar