Opra i Hari Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Objavljen je trejler za emisiju princa Harija i Opre Vinfri, a koja bi trebalo da govori o mentalnom zdravlju. U ovom trejleru se pojavljuju poznati, kao Megan Markl i mali Arči, prenosi Dejli mejl. Svetski mediji prenose da bi vojvoda od Saseksa mogao u ovde ponovo da otvori srce i da priča o svojoj vezi sa ocem.

PROČITAJTE JOŠ:

Emisija Epl TV-a pod nazivom „Ja – kojeg ne možeš da vidiš“ emituje se u petak, a producirali su je kraljica tok šoua i princ Hari, a u njoj će se naći intervjui sa Lejdi Gagom, Glen Klous i samom Oprom Vinfri.

U jednom posebno upečatljivom trenutku dvominutnog snimka se može videti mladi princ Hari koji posmatra kovčeg svoje majke princeze Dajane. Ova scena je snimljena na njenoj sahrani u Londonu 1997. godine.

Na trejleru se može videti kako princ Čarls razgoara sa svojim sinom dok ženski glas u pozadini govori: „Prvenstveno je važno tretirati ljude sa poštovanjem“.

U jednom momentu se pojavljuje Megan koja gleda u kameru preko Harijevog ramena dok nosi majicu „Odgajati budućnost“, a takođe se može videti kako mazi svog sina Arčija.

Stručnjaci kažu da ovo nagoveštava da će ono ponovo govoriti o svojim danima u kraljevskoj porodici.

Ovaj trejler se pojavio samo nekoliko dana nakon što je Hari u jednom podkastu govorio o svom ocu i odrastanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar