Foto:3D Stock Illustrations / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Podgorici objavljenim danas, u Crnoj Gori je od početka pandemije preminulo više od 1.000 ljudi od posledica infekcije koronavirusom. Od ponedeljka 1.marta na snagu stupaju nove, strože mere, zatvara se šest opština a ranije mere ograničenja i dalje nastavljaju da važe u opštinama Budva i Tivat.

Od jučerašnjeg preseka prijavljena su još 502 nova slučaja zaraze, a preminule su još četiri osobe, čime je ukupno kovid-19 odneo 1.003 života, prenose crnogorski mediji.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupno je aktivnih slučajeva kovida-19 u Crnoj Gori 8.605, a ukupno je od početka pandemije registrovano 75.834 slučajeva kovida-19.

Od ponedeljka 1.marta na snagu stupaju nove, strože mere, zatvaraju se opštine Podgorica, Cetinje, Ulcinj, Herceg Novi, Nikšić i Plužine. Ranije mere ograničenja i dalje nastavljaju da važe u opštinama Budva i Tivat. Ministarstvo zdravlja donelo je odluku da se otvore lokali u mestima Tuzi, Danilovgrad i Bar.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar