Foto:AP Photo/Radivoje Pavicic

Kandidatkinje za predsednicu RS-a Jelena Trivić kazala je da je današnja odluka CIK-a "potvrda je onog što se znalo i videlo još u izbornoj noći".

„To je da je režim Milorada Dodika organizovano prekrajao izbornu volju i to ne samo za nivo predsednika RS-a, nego na svim nivoima. Toliko neregularnosti, materijalnih dokaza i prijava, dovelo je do ovakve odluke CIK“, navela je Trivić u prvoj reakciji na Fejsbuku.

Podsetimo, CIK je doneo odluku o ponovnom brojanju glasova za predsednika RS-a, nakon tvrdnji opozicije da su uočene brojne nepravilnosti, prenosi Klix.ba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Treba istaći da su svi oni koji su učestvovali u organizovanoj izbornoj pljački i krađi narodne volje činili krivično delo, kako izvršioci tako i njihovi nalogodavci, i da će pravda biti zadovoljena tek kada se svi oni presude i kada im se odrede drakonske kazne. To će biti jedini garant da ćemo u budućnosti dočekati ono što je naše ustavno pravo, a to su fer i pošteni izbori. Očekujem i brz rad pravosuđa, dokazi već postoje“, navela je Trivić.

Prema dosadašnjim rezultatima CIK-a, pobedu ispred Trivić je odneo Milorad Dodik.

BONUS VIDEO: Dodik proglasio pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar