Donald Tramp i Lara Tramp Foto:Screenshot/Youtube/AMERICAN EVENTS

Fejsbuk je uklonio snimak intervjua sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom koju je objavila njegova snaja Lara Tramp. Video je sklonjen zbog zabrane koja je na snazi otkako su Trampove pristalice početkom januara napravile nerede na Kapitolu.

PROČITAJTE JOŠ:

Supruga Trampovog sina Erika i odnedavno saradnica Foks njuza na Instagramu je objavila skrinšot mejlova koji su joj stigli sa Fejsbuka čim je objavila video, piše BBC.

‘U skladu sa suspenzijom Fejsbuk i Instagram naloga Donalda Trampa, dalji sadržaj sa glasom Donalda Trampa biće uklonjen i rezultiraće dodatnim ograničenjima’, navodi se u mejlu.

Lara je objavila i svoj komentar: ‘I samo tako, korak smo bliže Orvelovoj 1984., vau’, napisala je aludirajući na roman naučne fantastike koji opisuje kako vlastodršci koriste najsavremeniju tehnologiju kako bi mase držali u pokornosti.

Lara Tramp potom je snimku intervjua sa Donaldom objavila na video platformi Rumble, a zatim je link objavila na svojoj Fejsbuk stranici i poručila svima da ga pogledaju, prenosi Jutarnji.hr.

Kad je odlučio o suspenziji Trampovih naloga Mark Zakerberg rekao je kako smatra da je rizik da se tada predsedniku na odlasku dozvoli da i dalje koristi servis jednostavno prevelik. Donaldu Trampu zabranjen je i pristup Tviteru i Jutjubu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar