Foto:EPA-EFE/JOYCE N. BOGHOSIA / THE WHITE HOUSE

Iako mu je potvrđena zaraza koronavirusom, Donald Tramp fotografisao se u medicinskom centru "Valter Rid" dok je potpisivao "važan dokument" kako bi pokazao svetu da i dalje naporno radi, ali ispostavilo se da američki predsednik zapravo nije potpisao ništa jer je papir na njegovu stolu bio - prazan!

Uočili su to korisnici društvenih mreža, a Tviter su odmah preplavile provokacije na njegov račun, uz neizostavan i haštag #Staged (namešteno).

Sporne fotografije objavila je sama Bela kuća, a istima se pohvalila i Donaldova čerka, Ivanka Tramp: „Ništa ga ne može sprečiti da radi za američki narod“, napisala je na društvenoj mreži.

Pročitajte još:

„Vidi se od koga si nasledila radnu etiku. Kakav otac, takva ćerka“ poručili su pojedini Amerikanci na društvenim mrežama.

„Ovako izgleda predsedništvo rijaliti zvezde, sve je iscenirano!“ neki su od komentara na Tviteru.

I novinar Bele kuće Endru Feinberg takođe je pažljivo pregledao fotografije, a nakon zumiranja jedne od njih otkrio je da se Tramp „potpisuje na prazan list papira“.

Istoričarka Aleks von Tunzelman kritikovala je i predsednikovo nenošenje maske: „Nadam se da njegova taština nije ugrozila fotografa“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar