Foto: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

Prema podacima na sajtu Aerodroma Crne Gore, svi avioni na liniji Tivat-Beograd su poleteli, dok je u toku čekiranje za let planiran u 19.30 sati, prenose večeras podgorički mediji. Više od 200 putnika šest sati je na aerodromu Tivat danas čekalo da poleti za Beograd avionom kompanije Er Montenegro.

Kako su rekli Vijestima, let je bio zakazan u 11 časova, da bi im potom odložili za 12 časova, pa potom opet i po poslednjoj najavi trebalo je da polete u 18 časova.

Putnici su se žalili da ne mogu da napuste zgradu aerodroma gde nema klime, da je veliki broj dece i da je praktično neizdrživo.

Iz kompanije Er Montenegro su danas u 12.16 sati objavili da je za letove MNE157 BEG-TIV, i MNE151 BEG-TIV organizovan let pod brojem JU9010 BEG-TIV sa polaskom u 14:40 sati iz Beograda, te da je za letove MNE156 TIV-BEG i MNE158 TIV-BEG organizovan let pod brojem JU9011 TIV-BEG sa polaskom iz Tivta u 16:10.

Kako Vijesti nezvanično saznaju, probleme je uzrokovalo ispadanje iz saobraćaja aviona tipa embraer E-190 (D-ACJJ) koji Er Montenegro iznajmljuje od nemačke kompanije Džerman ervejz.

Problema sa novom crnogorskom aviokompanijom bilo je danas i na beogradskom aerodromu. Naime, putnici kompanije Er Montenegro koji je još jutros trebalo da polete za Tivat čekali su satima zarobljeni na beogradskom aerodromu.

Prvi let trebalo je da bude jutros u 8.30, a drugi u 12.30. Ipak, 140 putnika dočekalo je svoj let tek oko 16 časova i svi su ukrcani u jedan avion, javlja naša čitateljka koja je već uveliko trebalo da bude na moru.

BONUS VIDEO: Incident u Skupštini Crne Gore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare