Foto:TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Nakon snimka u kome Milorad Dodik kritikuje porodicu Đoković, oglasio se i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Nakon gostovanja Dodika na RTS-u podigla se prašina u javnosti. Dodik je, komentarišući organizaciju turnira Srpska open, koji je nedavno održan u Banjaluci rekao da su Đokovići “teški“ za saradnju.

“Mogu reći da smo zajedničkim snagama uradili značajan i važan događaj, saradnja među svima nama je bila kvalitetna, i nadam se da će se u budućnosti to nastaviti. Događaj je toliko veliki značajan i važan, svako od nas je dao svaki pedalj sebe, da želim da taj događaj ostane u duhu toga. Nadam se da će se naša nasvijetlija porodica Đokovića izdići iznad svega toga, da ćemo gledati u budućnost i da Srpska open treba u Banjaluci da ima budućnost. Naravno, određeni komentari koji ne dolikuju samoj situaciji, nas na ovom putu ne mogu pokolebati”, rekao je Stanivuković.

Pročitajte još:

Dodao je da je i on razgovara sa voditeljima pre emisije, ali da niko nema pravo da to pusti u etar, to nije deo programa.

Inače, Stanivuković je danas, na konferenciji za novinare u Banjaluci, na slično pitanje rekao da je Srpska open najveći događaj, i sportski i turistički, i da ne bi dozvolio da bilo šta baci senu na to.

BONUS VIDEO Neda Todorović o Dodikovoj noćnoj mori zbog RTS-a

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare