Foto: Twitter

U poslednjih nekoliko sati internetom je kruži video koji prikazuje britanskog turistu kojeg je žestoko pretukla grupa momaka u jednom noćnom klubu u Laganasu na Zakintosu u Grčkoj. Jedan od momaka koji je pretukao turistu je srpski državljanin koji navodno radi u klubu u kojem se dogodio incident. On je nakon incidenta uhapšen.

Incident se dogodio prošlog petka i porizori su šokantni.

Kako prenosi ERT, mladić britanskog porekla identifikovao je samo jednog od muškaraca koji su ga udarili, radnika kluba srpskog porekla koji je uhapšen.

Muškarac iz Srbije je uhapšen i saslušan kod tužioca, nakon čega sledi redovan sudski postupak, prenosi Prototema.

Radnici ovog kluba tvrde da je britanski turista udario 19-godišnju devojku i napao je flašom , zbog čega je obezbeđenje intervenisalo.

Kako bi dokazali svoju tvrdnju, ljudi su na društvenim mrežama postavili i fotografije teško pretučene devojke.

Podsećamo, uznemirujući snimak pokazuje kako trojica izbacivača drže turistu, čije ime nije poznato, dok ga četvrti krvnički udara.

Dok Britanac očajnički pokušava da se otrgne iz njihovog stiska, četvorica izbacivača počinju da se smenjuju da ga šutiraju, udaraju rukama i laktom u telo i glavu u stravičnom napadu u noćnom klubu u Laganasu u petak.

Može se videti kako jedan izbacivač više puta udara Britanca u glavu dok on pokušava da zaštiti svoje telo od teških udaraca.

U jednom trenutku, dok se mladi turista umalo oslobađa, krupni muškarac ga gurne u ćošak pre nego što ga udari pesnicom u lice.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi izbacivač zatim brzo istupi napred i udara turistu šakom u lice, od čega je Britanac udario glavom u zid iza njega.

Turistu tada jedan izbacivač baci na pod pre nego što ga drugi izbacivač šutne u lice.

Britanac je zatim ponovo bačen preko sobe prema svojim zabrinutim prijateljima koji su mu pružili ruku da provere njegovo stanje.

Mladića, čije je lice krvavo i u modricama od pomahnitalog napada, njegovi prijatelji izvode kroz vrata dok ih brutalni izbacivači prate.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar