Foto: EPA-EFE/LUDOVIC MARIN

Rasprava o plesanju i pevanju finske premijerke Sane Marin na privatnim zabavama ne prestaje da zaokuplja pažnju, naročito s obzirom na to da su se pojavili novi snimci na kojima se vidi kako u jednom klubu u Helsinkiju pleše s finskim pevačem Olavijem Usivirtom.

Marin (36) je suočena sa sve češćim kritikama javnosti otkako je u četvrtak objavljen snimak na kojem se vidi kako pleše s poznatim domaćim influencerima i umetnicima u privatnom stanu, pre odlaska u još dva bara.

U najnovijem videu Marin je snimljena dok pleše s Usivirtom (39), a oboje se povremeno dodiruju ramenima i bokovima. Muzičar se nakratko naginje napred kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili je, kako pišu premijerkini kritičari, želi poljubiti u vrat.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak, finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimak i da izgleda kao da joj Usivirta nešto govori, prenosi Jutarnji list.

„Da, istina je, udata sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču mog privatnog života i ne želim detaljnije da ih komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno“, rekla je Marin.

Snimak je u petak komentarisao i Usivirta.

„Puno je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo reći ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno“, napisao je na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon objave prvog videosnimka, Marin je kazala da se u petak podvrgnula testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama.

Snimci i fotografije žestoko su podelili naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti.

U vreme kada je videosnimak nastao, ona se upravo vratila sa odmora, piše novinska agencija STT te dodaje kako „to znači da nije bilo osobe koja bi je zamenila i preuzela njene dužnosti“.

BONUS VIDEO: FBI u Trampovoj vili

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare