Candice Elizabeth Johnson Foto: Police

Školska medicinska sestra optužena je da je imala seks "najmanje 12 puta" sa učenikom tinejdžerom.

Kendis Elizabet Džonson (26) iz Keneta, Misuri u SAD, uhapšena je 1. februara i suočava se sa dve tačke optužnice za silovanje drugog stepena i dve tačke za seksualni kontakt sa učenikom.

Policijska uprava Kenet potvrdila je da su primili dojavu u kojoj se navodi da je medicinska sestra imala seksualni odnos sa učenikom.

Policajci su razgovarali sa žrtvom koja je rekla da je njihova veza počela u oktobru 2022. nakon što su prvo razmenili eksplicitne fotografije jedno sa drugim.

Policija je saopštila da su medicinska sestra i žrtva navodno imale 12 seksualnih odnosa tokom zajedničkog vremena.

Učenik je policajcima rekao da su se neki od susreta dogodili u sobi za medicinske sestre u školi, navodi policija.

Vlasti su saopštile da učenik nije želeo da potvrdi vezu na pitanje njegovog direktora i pomoćnika jer „nije želeo da uvuče medicinsku sestru u nevolje“.

Ali 1. februara, policajac je razgovarao sa majkom žrtve koja joj je rekla da je par razgovarao o „zajedničkoj budućnosti“ i da su često provoditili vreme zajedno.

Kendis je uhapšena juče i stavljena na kauciju od 40.000 dolara. Od nje se takođe zahteva da nema kontakta ni sa jednim detetom mlađim od 17 godina.

Incident se dogodio samo nekoliko meseci nakon što je bivši profesor u srednjoj školi, koji je bio primoran da podnese ostavku zbog afere sa učenicom, sada „zakonito u braku“ sa njom.

PROČITAJTE JOŠ:

Tomas Blejk Taker (25) iz Alabame, radio je u srednjoj školi East Limestone u Atini, kada je imao seksualne odnose sa učenicom mlađom od 19 godina.

Optužen je 16. septembra i pušten uz kauciju od 30.000 dolara uz stroga ograničenja koja nalažu Takeru da nema kontakt ili komunikaciju sa bivšom učenicom.

Dok je bio na kauciji, Taker je prisustvovao hitnom sastanku školskog odbora 25. oktobra gde je ponudio ostavku.

Međutim, bivši učitelj je prkosio svojim strogim uslovima kaucije i odlučio da se venča sa bivšom učenicom 8. novembra prošle godine.

Sudski dokumenti otkrili su da je učenica, koji nije imenovan, sada „zakonito u braku“ sa bivšim profesorom srednje škole.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar