Kineskinja Wang
Kineskinja Wang Foto:Screenshot

Kineskinja identifikovana samo po prezimenu Vang, oštila je na sastanak na slepo na večeru 6. januara u svom rodnom gradu Džengdžou, u centralnoj Kini koji se bori sa epidemijom koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Taman kada je trebalo da krene kući posle obroka, saznala je da je ceo komšiluk zatvoren zbog koronavirusa. Tako je ona bila primorana da danima ostane u kući mladića kod kojeg je otišla na večeru.

Kina redovno zatvara zajednice nakon što se među stanovnicima otkriju novi slučajevi koronavirusa. Ova iznenadna blokada – zajedno sa masovnim testiranjem i opsežnim karantinom – deo su stroge strategije borbe protiv korone koja se u ovoj zemlji primenjuje, prenosi CNN.

Vang je objavila video snimke svog novog neočekivanog života i pokazala kako osoba kod koje je bila na večeri kuva za nju, čisti pod i kako joj dozvoljava da radi na njegovom laptopu. Video snimci su su brzo postali viralni, a Vang je postala glavna tema na kineskim društvenim mrežama.

Vang je došla u svoj rodni grad uoči proslave lunarne Nove godine i provela je nedelju dana na sastancima sa potencijalnim udvaračima koje joj je porodica predstavila, rekla je ona za državni list Pejper.

„Za vreme karantina osećam da osim što je povučen kao drvena lutka, sve ostalo kod njega izgleda prilično dobro. Kuva, čisti kuću i radi. Iako mu kuvanje nije baš dobro, ipak je voljan da provodi vreme u kuhinji i mislim da je to prilično dobro“, rekla je ona.

Vang je rekla da je morala sa sakrije originalni video sa svog naloga jer je postao viralan pa su ljudi počeli da zovu mladića sa kojim je bila na sastanku.

„Mislim da je to uticalo na njegov život“, rekla je.

„Hvala svima na pažnji… Nadam se da će pandemija uskoro da se završi i da će slobodne devojke uskoro moći da ostvare vezu“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Omikron – Novi soj pred vratima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar