Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Za raliku od Baraka i Mišel Obame koji su 2017. toplo dočekali Donalda i Melaniju Tramp u Beloj kući pre inauguracije, Tramp neće prisustvovati inauguraciji Džoa Bajdena nego će organizovati zabavu za kraj svog mandata.

Pročitajte još:

Tramp jutros napušta Belu kuću i dolazi ka vojnoj bazi Endrus u Merilendu gde će se žurka održati.

Pozivnice su već poslate i očekuje se da će ovog jutra (14 časova po našem) stotinjak zvanica okupiti na zabavi na kojoj će biti organizovana počasna paljba sa gardom i vojnim bendom, prenosi CNN i navodi da je Tramp imao problema da prikupi zvanice zbog čega je gostima dozvoljeno da povedu petoro svojih gostiju a pozivnica je poslata ie Entoniju Skaramučiju, direktoru za komunikacije Bele kuće koji se vrlo kratko zadržao na tom mestu i koji je ubrzo postao vatreni kritičar Donalda Trampa

Posle ceremonije Tram će predsedničkim avionom Er Fors 1 odleteti u svoje izletište Mar a Lago na Floridi gde će i živeti.

Predsedniči avion se onda vraća u Merilend gde će biti na raspolaganju novoizabranom, 46. predsedniku SAD Džou Bajdenu koji će svečano položiti zakletvu danas u podne po lokalnom vremenu (18 časova po našem).

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar