Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto:EPA-EFE/MICHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN

Predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je danas glasine da se ruski predsednik Vladimir Putin tokom pandemije koronavirusa preselio u specijalni bunker.

Pročitajte još:

„Putin živi u svojoj rezidenciji u Novo Orarjovu nedaleko od Moskve, dolazi u Kremlji i povremeno ide na retka radna putovanja. Tehnološka sredstva omogućila su mu da nesmetano obavlja svoje poslove i komunicira bez čestih putovanja“, izjavio je Peskov u intervjuu za TV kanal Rosija 1, preneo je TAS.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas i da predsednik Vladimir Putin za vreme pandemije koronavirusa u hitnim slučajevima može lično da se sastane sa ljudima, koji ponekad pre toga treba da sačekaju testiranje, a lična komunikacija sa šefom države može da se odvija i na bezbednoj udaljenosti 5 do 6 metara.

Peskov je u filmu „Opasni virus. Godina prva“ na kanalu Rusija 1 ocenio da i nakon završetka pandemije korona virusa određeni deo sastanaka može i treba da se održava putem video konferencija jer se tako ne gubi vreme na putovanje i pripreme, prenosi RIA Novosti.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare