Foto: RTRS

Meštani prijedorskog naselja Dubička cesta su u šoku i neverici nakon pada aviona prilikom čega su poginule dve osobe.

Radana Bundalo iz naselja Dubička cesta kaže da je ovo strašna tragedija.

„Mislim da je pilot predosetio da će pasti avion i da je neki kvar u pitanju, čule su se kao neke eksplozije. Onda je pilot skrenuo, možda je mislio da će moći na pistu da se vrati, ali se zabio bukvalno na njivu ovu“, izjavila je Bundalo.

Prijedorčanin Radovan Bundalo je sve to posmatrao svojim očima. Pred kamerama lokalnih televizija je opisao šta se dogodilo, prenosi ATV.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čula se turaža motora. Postigao je on neku visinu, međutim, rad motora je bio upitan. Ubeđen sam da je čovek bio sve vreme svestan, on da je još produžio, on bi sigurno završio ovde, ili na asvaltu ili na kućama. Međutim, on je pokušao da vrati avion na početnu liniju, ali nije uspeo. Očekivao sam eksploziju, ali nije je bilo, avion se bukvalno usadio dole. Sve je to trajalo par sekundi. Tragično je, čujem i da je devojka stradala. I ovi avioni su upitni, ipak je ovde i saobraćaj i kuće“, rekao je Bundalo.

Dve osobe su poginule u padu sportskog aviona u blizini aerodroma u Prijedoru. ATV nezvanično saznaje da su poginuli otac i ćerka.

BONUS VIDEO: Zgrada u Irkutsku na koju se srušio vojni avion

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar