Foto: RTRS

Tužilaštvo BiH upoznato je sa avionskom nesrećom na području Prijedora, a dežurni tužilac je izdao upute policijskim agencijama i nadležnim telima za civilno vazduhoplovstvo.

Zatraženo je osiguranje mesta nesreće, kao i poduzimanje svih potrebnih aktivnosti, kako bi se utvrdili svi detalji i informacije u vezi sa navedenim događajem.

„Biće izvršeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, avionu, mestu uzletanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih sa nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba“, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

POGLEDAJTE JOŠ:

Podsetimo, poginule su dve osobe nakon što je oko 15 sati mali sportski avion pao na njivu pored magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, u blizini skretanja ka Crnoj Dolini.

Mesto nesreće, javlja Srna, osiguravaju pripadnici Policijske uprave Prijedor, a prisutni su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, prenosi Klix.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar